öltözködés lakáskultúra gasztro: blog

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro hírei

Ezerarcú dió.



A dió gondoskodik arról,hogy a téli hónapokban se maradjunk vitamin nélkül,ráadásul számos betegségtől képes megszabadítani bennünket.
Dió olaj erősíti az immunrendszert.
A dióból sajtolt olaj igazi kuriózum,az egészséges és modern konyha egyik fontos alapanyaga.Linolsav tartalmának köszönhetően védi immunrendszerünket,egészségmegőrző és gombaölő hatású.Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően kiválóan ápolja a bőrünket.
Dió a szívünk páncélja.

Tovább 

ÍGY HASZNOSÍTSD A SZÁNKÓT A KÖVETKEZŐ HÓIG

 

 

KISASZTAL

 

 

KÉP: Roundecor

Az üvegesnél vágatunk egy megfelelő méretű üvegtáblát (lehetőleg edzett üvegből), vagy bútoráruházban veszünk üvegpolcot, rátesszük a szánkóra, és kész is a tökéletes méretű kisasztal a nappaliba. A gyerekek imádni fogják!

ÁLLÓPOLC

 

 

KÉP: Pinterest

Ismét érdemes az üvegeshez fordulni (én kérek elnézést), de persze bútorlapból is vágathatunk bele polcokat.

Tovább 

 

Zsírok,olajok.Melyik mire jó?

Nem csoda,ha elveszünk a különböző zsírok és olajok útvesztőjében,nem tudjuk melyik mire,vagy melyik szolgálja az egészségünket.Íme egy kis segítség!

Zsír vagy olaj?
,,A zsírok és olajok különbségét a zsírsavak jellemzői adják.Többnyire telített zsírsavakat tartalmaznak a zsírok,és szobahőmérsékleten szilárdak.Ilyen a sertészsír,libazsír,vaj,kókuszzsír és pálmazsír.Az olajok viszont főleg telítetlen zsírsavakat tartalmaznak,szobahőn folyékonyak,és általában növényi eredetűek,mint a napraforgó olaj,repce olaj,olíva olaj,szója olaj,kukoricacsíra-olaj"-mondta Dr Keresztes Margit egyetemi adjunktus,orvos-biokémikus.

Tovább 

 Krumpli;az ezerarcú köret.


A burgonyát méltatlanul igyekszünk száműzni az étrendünkből,pedig áldásos hatása felbecsülhetetlen.
A hasunk is szereti.
Nem véletlen,hogy ha hasmenésünk van,vagy rossz a gyomrunk,akkor az orvosunk a főtt burgonya-diétát javasolja.Emésztési zavarokra,gyomor-és bélbajukra kitűnő étel.A sótlan vagy mérsékelten sós főtt krumpli közömbösíti a túl sok gyomorsavat,így enyhíti a gyomorhurut,a gyomor fekély és a bélgyulladás tüneteit.Ha refluxban szenvedünk,akkor érdemes sok krumplit enni,mert a benne található nagy mennyiségű keményítő miatt lassan bomlik le,ezzel leköti a gyomorsavat.

Tovább 

 Gyógyító elixír:a mustár.


7 ok,amiért érdemes kipróbálni.
Minden konyhában fellelhető hétköznapi fűszer,amiről talán nem is gondolnánk,hogy milyen fantasztikus hatással van az egészségünkre.
1- Fiatalon tart:A mustár szeléntartalma lassítja a rákos sejtek fejlődését,antioxidánsai segítik a sejtjeink lassabb öregedését.Étkezés előtt együnk meg napi 1 mokkáskanál magot mézzel elkeverve.
2- Gyógyít,amikor megfázunk:A mustár nagyon jól oldja a légutakban lerakodott váladékot.Továbbá fokozhatjuk a hatását,ha nem csak megesszük,hanem kenőcsöt készítünk belőle.

Tovább 

Pá,zsíros haj!



Legszívesebben minden nap hajat mosnánk,mert egyből a fejünkre lapul és kifényesedik?
Pofi fodrászunk ( Franyó Eszter ) elárul néhány titkot,hogy maradhatnak napokig frissek a tincseink!

,,Akkor beszélhetünk arról,hogy a hajunk túlzottan zsírosodik,ha már a hajmosást követően második napon azt látjuk,hogy túlzottan elnehezedett,és legszívesebben ismét megmosnánk.A legnagyobb dilemma pont ebből adódik:hány naponta essünk neki a tincseinknek samponnal?

Tovább 

Hízzunk egészségesen!



Nemcsak a súlyfelesleg jelenthet problémát,hiszen sokan azzal küzdenek,hogy túl soványak,és hízni szeretnének.Ezek a tippek nekik jelentenek segítséget!

,,Hiába eszem,mégsem hízom!"-ugye,hogy néha fenntartással kezeljük,amikor valaki egy ilyen sóhajtással fordul felénk?
Hiszen a legtöbben sorra próbáljuk ki a különböző fogyókúrákat,hogy nagy nehezen leadjunk néhány kilót.
Pedig azért akadnak szép számmal nők és férfiak is egyaránt,akiknek az jelenti a fő problémát,hogy képtelenek hízni,pedig rájuk férne.Ilyenkor nem az jelenti a megoldást,hogy ész nélkül tömjük magunkba a pizzát és a hamburgert,egészséges táplálkozással is el lehet érni,hogy kicsit hízhassunk.Ha két héten keresztül követjük a következő étkezési tippeket:naponta ötször eszünk,és körülbelül 3000 kalóriát veszünk magunkhoz,akár 4 kilót is hízhatunk!

Tovább 

Programajánló április elejére

 

Végre itt a tavasz, semmiképpen ne maradj a négy fal között: ha csak teheted, irány a szabad! Jobbnál jobb programokat kínálunk neked ezúttal is - nem lesz ok az unalomra!

Húsvét a Siklósi Várban

Izgalmas programok várják az egész családot Siklóson: tojásfestés, kézműves foglalkozás, nyuszi simogató, lovagi bemutató, lovaglás

Időpont: 2018. április 1.
Helyszín: Siklós, Siklósi Vár

 

Siklósi várFORRÁS: SIKLOSIVAR.HU

Kézműves ízek fesztiválja

Idén húsvétkor a Kurca partjára várják mindazokat, akik a családi ünneplés után, vagy akár annak részeként szívesen töltik az idejüket a gasztronómia és a kultúra világában kalandozva.

Tovább 

7 üde húsvéti dekorációs tippamitől nagyot néznek a vendégeidIdén légy kreatív! A húsvét idén sem telhet el unalmasan, alkoss pillanatokat alatt. Mutatom hogyan tudsz meglévő alapanyagokból húsvéti, tavaszi dekorációt készíteni, mint egy profi. Ezzel szerezz örömet a családnak és saját magadnak is.Ajtódísz
Keresd elő a sok mindent megélt plüss nyuladat, elromlott esernyőt, locsolókannát, gumicsizmát, stb és készíts belőle pár pillanat alatt, húsvéti ajtódíszt.

Tovább 

Meghökkentő húsvéti piros tojás ezzel várd a locsolókat

Meghökkentő húsvéti piros tojásezzel várd a locsolókatMeghökkentően új külsejű tojásokkal rukkolhatsz elő húsvétkor, ha nem a héját, hanem magát a főtt és megpucolt tojást fested meg.Első lépés: főzd meg a tojásokat 6-7 perc alatt keményre, majd pucold meg őket.Második lépés, készíts páclevet:4,5 dl víz, 1/2 dl 10 %-os ecet, 1-1 teáskanál (nyírfa)cukor, Himalája só és őrölt bors, pár szem mustármag.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

szilasi ilona írta 1 hete a(z) Irány a konyha. fórumtémában:

Boszorkány pogácsa. https://receptneked.hu/edes-...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu