öltözködés lakáskultúra gasztro: blog

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 875 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 116 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro hírei

Veszélyes közösen használni szappant, törölközőt, kisollót
7 dolog, amit sosem lenne szabad megosztani senkivel

kezmosas-Fotó: SHUTTERSTOCK

kezmosas-Fotó: SHUTTERSTOCK

Feltehetően kevés olyan család van, ahol kézmosáskor mindenkire külön szappan vár a mosdó szélén, s talán még kéztörlőből is csupán egy lóg a falon sokunknál.

Márpedig ez igen veszélyes, mivel különböző fertőzések terjedéséhez vezethet – hívja fel a figyelmet a buzzfeed.com egyösszeállításban. Ráadásul nem is csak a szappan és a törölköző jelent kockázatot, több ártalmatlannak tűnő holmin is átadhatók a betegségek.

Tovább 

Várd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkal

 

A húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják.

Nem kell attól tartanod, hogy ezek a limonádék tojás vagy sonka felhasználásával készülnek, lényegében mind egyfajta variációi a hagyományos receptnek.

Tovább 

 

Kalács nélkül nincs húsvét.



lágy kalács igazán ünnepi eledel,húsvétkor elmaradhatatlan.Sőt,ha nem fogyott el,tepsiben sült desszert alapanyagként is kiváló.A kalács finom búzalisztből tejjel,vajjal és tojással dagasztott,kelt,foszlós bélű,édes ízű sült tésztaféle,amelyet a magyar hagyományok szerint elsősorban ünnepekre készítenek.
Formája szerint a kalács lehet kerek és hosszúkás,telt,lyukas közepű,vagyis kuglóf és rácsosan alakított,fonott vagy sima.A 19.század végéig elkészítése azonos volt a házi kenyérével,csak formájában különbözött:kenyértésztából lyukasra alakították.

Tovább 

Konyhafelújítás – így dobd fel kevés pénzből

 

A konyha felújításáról az a tévképzet él az emberekben, hogy hatalmas összegekbe és akár heteken át tartó munkálatokba telik. Amennyiben nem kell lecserélned a gépeket, úgy pár ügyes ötlettel és némi kreatív vénával kevés pénzráfordítással is szuper végeredményt érhetsz el. Mutatjuk, miként!

Ess neki a konyhaszekrényeknek

Az öntapadós tapétákkal csodákat lehet művelni egy kopottas, színben elavult szekrénnyel is.

Tovább 

Ételek, amelyek alapvetően fedezik a vasigényünket

 

A vas rendkívül fontos nyomelem, meghatározó szerepe van a sejtek oxigénellátásában, az energiatermelő folyamatokban, illetve több enzimnek is alkotóeleme. Ha szervezetünk nem jut elég vashoz, megjelennek a vashiányos vérszegénység tünetei, mint a kimerültség, szédülés, fejfájás. Hogyan kerülheted el ezt az állapotot? Eláruljuk!

Az alapvető vasigény és a megfelelő táplálkozás

A vasat elsődlegesen természetes forrásból, azaz különböző élelmiszerekből viheted be a szervezetedbe.

Tovább 

 7 tévhit a narancsbőrről.


Összeállításunkban a leggyakrabban előforduló,és a legmakacsabb szépséghibával foglalkozunk,hogy a megfelelő információkkal felvértezve foghassunk a fogyókúrába.
1-,Narancsbőre csak a túlsúlyosoknak van?
  Nem igazán:A nádszálkarcsú nőknél is kialakulhat.Ennek oka a 
  gyenge kötőszövet,amelyen a zsírsejtek átnyomódnak.
2-,A narancsbőrt csak a méreganyagok okozzák?
     Ne igazán:A hormonális változások,a helytelen táplálkozás,
     a mozgáshiány és az anyagcsere lelassulásának következménye
     a narancsbőr,ami méreganyaggal telt zsírsejtekből áll.

Tovább 

Melengető finomságok.



Ebben a hidegben jólesik beleburkolózni a melengető pulóverbe vagy kabátba.Ám nemcsak az öltözékünkkel tudjuk legyőzni a hűvös időjárást,hanem a különböző ételekkel is!
A hagyományos kínai orvoslás úgy véli,hogy a szervezet energiaáramlását és egyensúlyát a megfelelő ételekkel is tudjuk befolyásolni.Éppen ezért a fogásokat különböző csoportokba sorolják aszerint,hogy melegítő vagy éppen hűtő hatást fejtenek ki.Ez pedig nem arra utal,hogy az adott finomságnak milyen a hőmérséklete,hanem milyen a minősége.Nem véletlen,hogy ilyenkor télen sokkal jobban kívánunk nehezebb ételeket,például húsokat,káposztát,fűszeres dolgokat,és kevésbé kívánjuk a friss salátákat,joghurttal készült ínyencségeket.

Tovább 

 Miért zöldség,ha vörös?


A zöldségek közé tartozik,és a sok zöld között az egyik leghasznosabb:a vérvörös színű cékla.


Ha eddig nem tudta,hogy mennyire egészséges,most megtudhatja!Ősz időben ez az egyik ,,legfrissebb"zöldség,ebben van a legtöbb friss vitamin,és ásványi anyagokban is gazdag.
Érdeklik a számok?100 gramm cékla mindössze 43 kalóriát,viszont 0 koleszterint tartalmaz!
Továbbá 13 g szénhidrátot,2 g fehérjét,4 g vasat,0,1 g sót.C-vitamin és folsav,valamint rengeteg ásványi anyag:vas,magnézium,foszfor,kálium,mangán is van benne.A mindent elszínező cékláról nem hiába mondják,hogy jót tesz a vérnek és az ereknek is.Ezt nemcsak színének,magas vastartalmának is köszönheti.Ha vérszegény,nagyon ajánlott!Nagyon magas a vastartalma,ezért fontos élelmiszer vashiány esetén.És egyebekben is...

Tovább 

Maszk,a nagybetűs bőrápoló.


Többféle formája létezik,de mindegyik maszkra igaz,hogy gyors és látványos,a bőrt hasznos összetevőkkel látja el.
Az egyes bőrtípusoknak megfelelően vannak gazdag,krémes állagúak,lotionök,gélek(ezek legtöbbször úgynevezett peel off maszkok,vagyis gumiszerűvé száradó,lehúzható maszkok),és pergővé száradó,agyagos állagúak.Vannak lemosandó és nem lemosandó maszkok.Közös bennük,hogy huzamosabb ideig kell a bőrön hagyni:egyeseket 10 percig,az éjszakait pedig akár 10 órára.Hatásuk napokig érezhető.

Tovább 

Nem csak  az  arca árulkodik a koráról,
A lábai is!


Ha  fiatalos,szép lábakat szeretne,folyamatosan törődnie kell vele.Kényeztetni kell testünk ,pilléreit"
A szakemberek szerint kezünknél is árulkodóbbak a lábaink,testünknek azon részén látszódnak legjobban az öregedés jelei.Elárulja életmódunkat,szokásainkat,betegségeinket.Ezért kellene mindenkinek legalább annyit törődnie a lábaival,mint amennyit az arcával.
1;Reszelje:Hetente legalább egyszer távolítsa el a megvastagodott bőrt,csiszolja simává a kérges területeket.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

szilasi ilona írta 6 napja a(z) Irány a konyha. fórumtémában:

Boszorkány pogácsa. https://receptneked.hu/edes-...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu