Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
 




 3.45 csillag 40 értékelés alapján
 3.45 csillag 40 értékelés alapján Hozzávalók
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral, a sóval, és a fűszerrel elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a kefirt, majd hozzáöntjük a vizet, és összeállítjuk a tésztánkat.
Kis darabokat vágunk belőle, amit nyújtófával könnyen koronggá tudunk nyújtani (kicsit könnyebb, mint kézzel, de rátok van bízva) lisztezett felületen.
Ezeket bő, forró olajba helyezzük, megsütjük előbb az egyik, majd a másik oldalukat. Papírtörlőre helyezzük, hogy lecsepegjen a felesleges olaj. Az íze isteni finom lesz!
Jó étvágyat hozzá!
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Nagyon finom
Körtés túrótorta
Almás csodák
Almás csodák