Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
          Csatlakozz te is közösségünkhöz        
        és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ... 
Szeretettel fogadunk: Margó      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
| Sütikönyvhöz adom 
Én is megsütöttem
Eddig megsütötte: 0
 
Kedvencekhez adom
Kedvencnek jelölte: 14
 
Értékeld a sütit:
Szavazatok: 5 Átlag: 5 
 | 
1/2 narancs a díszítéshez
10 dkg pirított mandulapehely
7-8 dkg puha Rama
32 dkg cukor
2 cs. vaníliás cukor
csipetnyi só
2 tojás
15 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
2 evőkanál mandulalikőr
3 körte
1 banán
6 evőkanál citromlé
12 lap (vagy 36 g) zselatin
50 dkg tehéntúró
50 dkg mascarpone
1 narancs héja és leve
1 citrom leve és héja
1 1/4 dl fehérbor
400 g tejszín
A Ramát 8 dkg cukorral, 1 cs. vaníliás cukorral és a sóval kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és a likőrrel váltogatva hozzáadjuk a sütőporos lisztet.Ramával kikent 28 cm-es, kapcsos tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben, 175 fokon 15 percig sütjük. A formában kihűtjük, majd magas karimába zárjuk. A két körtét meghámozzuk, és felaprítjuk. A felkarikázott banánt 5 evőkanál citromlével megöntözzük. A túrót a mascarponéval, a megmaradt kétféle cukorral, a narancs héjával és levével krémesre keverjük. Belevegyítjük a megmelegített, borban feloldott zselatint, majd beleforgatjuk a tejszínből vert habot. A gyümölcs felét a tésztán elosztjuk. A többit a krémbe keverjük, és a gyümölcsrétegre simítjuk. Kb. 8 órára hűtőbe tesszük. A tortát narancsdarabokkal, és a cikkekre vágott, citromlével meglocsolt harmadik körtével díszítjük. Mandulapehellyel megszórjuk.
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Nagyon finom
Nagyon finom lángos
Almás csodák
Almás csodák