Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sütikönyvhöz adom
Én is megsütöttem
Eddig megsütötte: 1
Kedvencekhez adom
Kedvencnek jelölte: 88
Értékeld a sütit:
Szavazatok: 5 Átlag: 5
|
60 dkg liszt
20 dkg Rama
15 dkg cukor
1 cs szalakáli
1 dl tej
2 tojás
1 ek. színes aroma, vérnarancs, meggy, vagy piros ételszínezék
2 cs. vaníliás pudingpor
7 dl tej
cukor ízlés szerint
15 dkg Rama
20 dkg porcukor
25 dkg gesztenyemassza
30 dkg porcukor
3 cl rum, ha nem elég folyós a massza, akkor vízzel tudom hígítani
A lisztet a Ramával elmorzsolom. A cukrot és a tojást összekeverem a langyos tejben feloldott szalakálival. Felezem a keveréket, a felébe beleteszem az aromát csak a színe miatt. Rétestészta keménységűre gyúrom, majd a külön kigyúrt gombócokat kettéosztom. Összesen négy gombóc kell, kettő sima és kettő színes. Késfok vastagra nyújtom és sütőlapon megsütöm, kb. 10-15 perc alatt. A pudingot a tejjel és a cukorral simára keverem, felfőzöm, majd hűlni hagyom. A Ramát a porcukorral habosra keverem és a kihűlt pudingba keverem. 2/3-át összekeverem a gesztenyemasszával. Felváltva kenem a tésztára. Összeállítás: 1 sor sima tészta, 1 sor gesztenyés massza, 1 sor színes tészta, 1 sor puding, 1 sor színes tészta, 1 sor gesztenyés massza, 1 sor sima tészta. A tetejére a cukormázat lehet a mézeskalácsnál használt cukormázzal is készíteni. Másnap ajánlatos megvágni, mert akkora megpuhul a tészta és a cukormáz is megkeményedik.
|
|
szilasi ilona írta 3 hete a(z) Irány a konyha. fórumtémában:
Boszorkány pogácsa. https://receptneked.hu/edes-...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Nagyon finom lángos
Körtés túrótorta
Almás csodák
Almás csodák