öltözködés lakáskultúra gasztro: Nagyon finom

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütipédia » Édes » Olajos magvak szerint » Gesztenyés
Pudingos gesztenyés szelet
forrás: Csábító házi sütemények [!]

Nyomtatás

  • elkészítés:30 - 35 perc
  • nehézség:normál
  • sütési hőfok:175 ℃
  • sütési idő:10-15 perc
Pudingos gesztenyés szelet
forrás: saját
Sütikönyvhöz adom
Én is megsütöttem Eddig megsütötte: 1
Kedvencekhez adom Kedvencnek jelölte: 88
Értékeld a sütit: Szavazatok: 5 Átlag: 5
Hozzávalók
  • A tésztához

    60 dkg liszt
    20 dkg Rama
    15 dkg cukor
    1 cs szalakáli
    1 dl tej
    2 tojás
    1 ek. színes aroma, vérnarancs, meggy, vagy piros ételszínezék

  • A krémhez

    2 cs. vaníliás pudingpor
    7 dl tej
    cukor ízlés szerint
    15 dkg Rama
    20 dkg porcukor
    25 dkg gesztenyemassza

  • A tetejére

    30 dkg porcukor
    3 cl rum, ha nem elég folyós a massza, akkor vízzel tudom hígítani


Elkészítés

A lisztet a Ramával elmorzsolom. A cukrot és a tojást összekeverem a langyos tejben feloldott szalakálival. Felezem a keveréket, a felébe beleteszem az aromát csak a színe miatt. Rétestészta keménységűre gyúrom, majd a külön kigyúrt gombócokat kettéosztom. Összesen négy gombóc kell, kettő sima és kettő színes. Késfok vastagra nyújtom és sütőlapon megsütöm, kb. 10-15 perc alatt. A pudingot a tejjel és a cukorral simára keverem, felfőzöm, majd hűlni hagyom. A Ramát a porcukorral habosra keverem és a kihűlt pudingba keverem. 2/3-át összekeverem a gesztenyemasszával. Felváltva kenem a tésztára. Összeállítás: 1 sor sima tészta, 1 sor gesztenyés massza, 1 sor színes tészta, 1 sor puding, 1 sor színes tészta, 1 sor gesztenyés massza, 1 sor sima tészta. A tetejére a cukormázat lehet a mézeskalácsnál használt cukormázzal is készíteni. Másnap ajánlatos megvágni, mert akkora megpuhul a tészta és a cukormáz is megkeményedik.

Címkék: sok szeretettel. 2014.11.10

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu