Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Csigák lekenéséhez:
A töltelékhez:
Elkészítése:
Az élesztőt fél dl tejben a cukorral felfuttatjuk. Amikor megkelt,a
többi lisztbe öntjük és 1 egész tojással 1 tojássárgával, 1 ek
porcukorral, csipet sóval és annyi tejjel,hogy puha legyen. Jól
kidolgozzuk. Közben 5 ek olvasztott ,de nem forró vajat dolgozunk bele.
Kétszeresére kelesztjük. A pudingporokat a cukorral,tejjel
felfőzzük,majd kihűtjük. A tésztát ujjnyi vékonyra kisodorjuk,majd
pudinggal megkenjük, feltekerjük. Ujjnyi vastagra szeleteljük,
tojássárgával lekenjük és sütjük. Sütés végén cukros tejjel
meglocsoljuk,pár percig lassú tűznél sütjük,míg a tejet felszívja.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Hajtogatott sajtkrémes pogácsa
Almás gyümölcskenyér