Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek.
Egy szelet torta délutánra:
Párizsikrémes csokoládétorta
Párizsikrémes csokoládétorta
A tésztához:
10 tojás
8 evőkanál cukor
7 evőkanál liszt
3 evőkanál kakaópor
1/2 sütőpor
A krémhez:
2,5 dl tejszín
20 dkg cukor
10 dkg kakaópor
20 dkg margarin
A díszítéshez:
2 dl tejszín
1 teáskanál kakaópor
10 dkg fehér csokoládé
5 dkg étcsokoládé
A bevonáshoz:
a megmaradt krém
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, lassan adagoljuk hozzá a cukrot,
majd egyenként a tojássárgákat, végül lazán belekeverjük a kakaós
lisztet. Sütőpapírral bélelt 24 cm-es formában megsütjük a piskótát.
3 részre vettem a tészta alapot és egyenként sütöttem ki a 3 lapot,hogy egyforma legyen a szeletelésnél.
A krémhez a tejszínt felmelegítjük a cukorral, majd belekeverjük a
kakaót és a margarin felét. Amikor szép sima, félretesszük hűlni. Ha
teljesen kihűlt, hozzáadjuk a margarin másik felét és jól
összedolgozzuk, felverjük. A piskóta lapokat betöltjük,hagyunk
annyit,hogy a tetejét és oldalát is bevonhassuk vele.
A díszítéshez a tejszínt felverjük keményre,elfelezzük.
Az egyik részbe a kakaóport hozzá verjük simára keverjük, majd kemény habbá verjük és tetszés szerint díszítjük vele a tortát.
A fehér és étcsoki forgáccsal díszítettem a tetejét és az oldalát.
4 db szívecskés Milka csokit tettem még rá.
Holnap jön rá a 4 szál gyertya.
Nagyon-nagyon finom volt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Egyik legkedvesebb palacsintám.
Lekvárral töltött aranygaluska