Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sütikönyvhöz adom
Én is megsütöttem
Eddig megsütötte: 3
Kedvencekhez adom
Kedvencnek jelölte: 28
Értékeld a sütit:
Szavazatok: 4 Átlag: 4
|
1 cs. sütőpor
kevés só
20 dkg cukor
2 dl tejföl (tejföl helyett lehet tej is)
1 egész tojás + 1 a tészta tetejének megkenéséhez
20 dkg Rama
50 dkg liszt
fahéj vagy darabos dió, mazsola, mák
Rama
1,5-2 kg alma
ízlés szerint cukor
A tészta hozzávalóit
összegyúrjuk és kétfelé osztjuk. A tészta nagyobbik felét tepsibe
nyújtjuk és rásimítjuk az almás tölteléket, majd betakarjuk a kinyújtott
tészta másik felével. Tetejét tojással megkenjük, villával
megszurkáljuk és forró sütőben aranysárgára sütjük. A töltelékhez: 1,5-2
kg almát meghámozunk, vékony szeletekre vágunk és kevés Ramával tetszés
szerinti cukorral megpárolunk. Ha kihűlt egy kis fahéjat keverünk bele,
de tehetünk hozzá darabos diót, mazsolát is, de lehet az almához mákot
is tenni, nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pöstyéni szelet. Nagyon-nagyon finom
Almás finomság
Finom rumos