Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
40 deka liszt
15 deka porcukor
25 deka margarin
1csg sütőpor
4 tojás
1 evőkanál tejföl
A tészta tetejére
15 deka darabolt dió
4 tojás fehérje
15 deka porcukor
Krém hozzávalói
6 deci tej
1csg vaníliás puding
20 deka margarin
20 deka porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom a tojásoknak csak a sárgája kerül a tésztába..A tésztát három egyenlő részre osztom
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem.
A kinyújtott tésztalapot kikent sütőlapra teszem 24x22-es A tetejét
megkenem a tojásfehérje egyharmadával erre szórok vagdalt diót és 170
fokos sütőben a lapokat egyenként megsütöm
Mind a három lappal ugyanaz az eljárás
A krém készítése
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm
A porcukrot és a margarint habosra kikeverem és a kihűlt pudingos krémmel összekeverem
A lapokat ezzel a krémmel megtöltöm
A harmadik lapot is diós felével felfelé teszem.
A tészta egy éjszakát puhul és utána szeletelhető
Feltöltötte: Domján Mária | 1 órája
Látta 3 ember.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Marlenka