Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tepsis meggyes
Hozzávalók:
25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 25 dkg liszt, 5 tojás, 1 cs vaníliás
cukor, 5 dkg durvára vágott dió, 30 dkg friss meggy, vagy befőtt.
Habosra keverjük a margarint a porcukorral, egyenként hozzáadjuk a
tojások sárgáját, majd a fehérjék felvert habját. Keverjük el a lisztet a
vaníliás cukorral, majd fakanál segítségével, óvatosan hozzáadjuk a
vajas masszához. Egy sűrű tésztát kapunk, de így jó.
Zsírozott, és lisztezett tepsiben egyenletesen elsimítjuk. Szórjuk rá a
meggyet (én egy kicsit bele is nyomkodtam), a durvára vágott diót, majd
200 fokos sütőben süssük ( kb. 25-30 percig) aranybarnára. Tűpróbával
ellenőrizzük, hogy átsült-e. A tepsiben hagyjuk kihűlni, és utána
szeleteljük fel.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Ha befőttel készítjük, akkor szűrjük le a levét, és csepegtessük le a meggyet. A levét megihatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!