Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Raffaello torta II.
Recept
Hozzávalók:
A piskótához:
8 tojás
8 evőkanál liszt
8 evőkanál kristálycukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál olaj
A kókuszos krémhez:
5 dl tej
10 dkg kókuszreszelék
2 csomag kókusz vagy vanília ízű pudingpor
1 csomag vaníliás cukor
5 evőkanál porcukor
2 db tojássárga
5 dl habtejszín
A dísztéshez:
ízlés szerint tejszínhab
szeletelt mandula
csokireszelék
Raffaello golyók
cukorkák stb.
Elkészítés:
8 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 24 cm-es csatos tortaformában
megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, 3 egyenlő részre vágjuk.
A kókuszreszeléket 3 dl tejben megfőzzük és félretesszük. A maradék 2 dl
tejet, a 2 tojássárgát, a cukrokat és a pudingport csomómentesre
keverjük, hozzáadjuk a megfőzött kókuszreszeléket és a tejet, és
folyamatos kevergetés közben felfőzzük, majd kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a kókuszos résszel.
Az így kapott krémmel megtöltjük a piskótalapokat, és kívülről is
bevonjuk. A tortát tetszőlegesen tejszínhabbal, Raffaello golyókkal,
szelelt mandulával stb. díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Rigójancsi