Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mézes zserbó
50 dkg liszt,
3 dkg kakaó
csipet őrölt fahéjat
2 egész tojás,
4 evőkanál tej,
4 evőkanál olvasztott méz,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
16 dkg porcukor,
16 dkg margarin
kevés barack lekvár
A tésztát összegyúrtam, 5 részre osztottam, és fél órát állni hagytam.
Vékonyra kinyújtottam és előmelegített sütőben tepsi hátán megsütöttem,
kb 15 perc alatt sült meg egy lap.
Krém:
6 kanál liszt,
2 tojássárgája,
7 dl tej,
25 dkg porcukrot
30 dkg rámával-nálam 25 dkg
A lisztet, a tojássárgáját és a tejet folyamatos keverés mellett sűrűre
főztem. Habosra kevertem a margarint a cukorral, majd a kihűlt masszával
vegyítettem, s a lapokat vékonyan megkentem vele, és minden lapra
kentem egy kevés barack lekvárt is.
Csokimázzal kentem le és legalább egy éjszakát állt hideg helyen.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Apró pogácsák