öltözködés lakáskultúra gasztro: Kókuszos --ananászos babapiskótás desszert

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Módi- öltözködés-lakáskultúra

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 483 db
  • Videók - 329 db
  • Blogbejegyzések - 868 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 114 db

Üdvözlettel,

MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kókuszos - ananászos babapiskótás desszert

Nem tervezett vendégek fogadásra szeretnél valami szuper gyorsat, könnyűt és finomat? Nos az alábbi finomság remek választás lehet, 15 perc alatt összeállítható, csupán a hűtés vesz egy kicsivel több időt igénybe.

Kókuszos - ananászos babapiskótás desszert

Elkészítés

1. A pudingot a tasakján található leírás szeint elkészítem, majd kihűtöm. Szándékosan nem írtam cukor mennyiséget, ki-ki a maga ízlése szerint édesíti. A tejszínt kemény habbá verem 1 tasak habfixálóval.

2. Ha a puding kihűlt, belekeverem a mascarponét, a kókuszreszeléket, végül óvatosan beleforgatom a felvert tejszínt is. (Én csak a pudingot szoktam édesíteni, hisz ezzel keverem össze a többi hozzávalót is). Közben az ananászt lecsepegtetem, levét félreteszem. (Ha nem darabolt, akkor előtte felkockázom).

3. A babapiskótát épp hogy csak megmártogatom az ananász levében (ha friss ananászból készíted, akkor tejben is megforgathatod a piskótákat). A jénai alját kirakom annyi babapiskótával, hogy teljesen befedje. A teljes krémmennyiséget rákanalazom és egyenletesen elsimítom rajta. A feldarabolt ananászt a krémre kanalazom, elegyengetem hogy mindenhova jusson, és enyhén belenyomkodom a krémbe. (Sajnos a kép nem adja vissza, ahogy ott csücsülnek a krémben).

4. Ismét babapiskóta következik. Ha azonnal tálalom, akkor rögtön meglocsolom a langyos csokimázzal, ha tálalás előtt van idő hűteni, akkor csak a hűtőböl kivéve, közvetlenül tálalás előtt öntöm rá a mázat.

Tipp: Ahogy említettem, ez a desszert valóban ripsz-ropsz összedobható, és elkészülte után szinte azonnal fogyasztható, ha azonban a küllemre is nagyobb hangsúlyt szeretnél fektetni, akkor azért érdemes alaposan lehűteni, egyrészt a könyebb szeletelhetőség érdekében, másrészt a sokkal jobban összeért ízvilág miatt.

Címkék: sok szeretettel. 2015.04.21

Kapcsolódó cikkek:

  Aranygaluska vaníliasodóval

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu