Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tészta:
Diós hab:
Krém:
A habhoz a 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, miközben lassan hozzáadjuk a porcukrot. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 részre osztjuk. Tepsi hátulján sütőpapíron elnyújtjuk, majd megkenjük a diós hab egyharmadával, megszórjuk a darabolt dió egyharmadával is, és megsütjük. A másik két lapot ugyanígy készítjük el. A krémhez a pudingot a tejjel és kevés cukorral sűrűre főzzük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal jól kikeverjük. A lapokat megtöltjük a krémmel úgy, hogy mindig a dióhabosra kenjük a krémet, az legyen felül. A süteményt érdemes előző nap elkészíteni, hogy legalább egy napot puhuljon.
Szilágyi Ágnes receptje.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!