Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Joghurtos,rongyos lángos
Hozzávalók a tésztához:
40 dkg finomliszt
1 db tojás
1 tk. só
2 dl natúr joghurt
1 dl tej
2 dkg friss élesztő
A sütéshez:
3 dl étolaj
A tészta lekenéséhez:
1 tk. olaj
A tálaláshoz:
2 dl tejföl
2-3 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
Az élesztőt elmorzsoljuk és az 1 dl langyos tejben egy pici cukorral összekeverve felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk,elkeverjük a sóval,majd bele ütjük a tojást.
Hozzáadjuk a joghurtot és a felfuttatott élesztő és jól kidolgozzuk,dagasztjuk.
Kelesztő tálba téve meleg helyen duplájára kelesztjük.
Enyhén lisztezett munkalapra borítjuk,fél cm-re kezünkkel szétnyomkodjuk téglalap alakúra.
Kenőtollal olajjal lekenjük és feltekerjük,mint a bejglit.
5 cm-es darabokra vágjuk,még 20 percet kelesztjük konyharuhával letakarva .
Olajat hevítünk egy nagyobb serpenyőben.
Olajos kézzel egy kicsit ellapítjuk a tésztát és kisütjük.
Először fedő alatt,fordítás után fedő nélkül.
Szép nagyra megnőttek,de még milyen finom lett.
Szalagos lett,mint a fánk.
· Megosztom · 51227
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Cokoládés madártejszelet.
Joghurtos pite