Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
További képek a sütiről:
Sütikönyvhöz adom
Én is megsütöttem
Eddig megsütötte: 6
Kedvencekhez adom
Kedvencnek jelölte: 108
Értékeld a sütit:
Szavazatok: 5 Átlag: 5
|
6 tojás
6 evők. porcukor
10 dkg Rama
6 evők. liszt
fél cs. sütőpor
2 evők. kakaó
1 cs. vaníliás pudingpor
3 dl tej
25 dkg cukor
20 dkg Rama
50 dkg gesztenyemassza
pici rum
5-6 dl tejszín
2 csomag habfixáló
A tészta hozzávalóit, mint a piskótát összekeverjük, és megsütjük. A pudingport 3 dl tejben, 10 dkg cukorral sűrűre főzzük, hűtjük. A Ramát a többi cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a puha, átpaszírozott gesztenyét, és a kihűlt pudingkrémet. Pici rummal ízesíthetjük. A krémet a kihűlt tésztára kenjük, hűtőbe tesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és a habfixálót. Egyenletesen a megdermedt gesztenyekrémre simítjuk. 2-3 diónyi gesztenyemasszát még az elején fagyasztóba teszünk, ezt reszeljük a tejszínhabra a végén.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!