Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hamis mézes
Jól "vizsgázott" ez a kis hamis!
Az interneten láttam több helyen,volt ahol csak recept volt.
Hát,nagyon örülök neki.
Az ünnepi asztalon is megállja a helyét,olyan,mint egy igazi mézes kevert sütemény.
Íme a hozzávalók:
12 dkg kristálycukor + 2 dl víz
6 db tojás
30 kg porcukor
30 dkg finomliszt
1 sütőpor
1 tk. őrölt fahéj
A tetejére:
5 dkg darabos dió
A díszítéshez:
3-4 dkg olvasztott csokoládé
A tepsi mérete:
20×30 cm
A kenéséhez:
2 dkg vaj
1 tk. liszt a hintéshez
Elkészítése:
Először a 12 dkg kristálycukrot karamellizáljuk felolvadásig.
Szép aranybarna legyen!
Ezután felöntjük a 2 dl vízzel és kevergetve a cukor felolvadásig lassan főzzük,majd kihűtjük,míg a tésztát kikeverjük.
A tojásokat a porcukorral 10 percig elektromos géppel habosra
keverjük,majd hozzá adjuk az őrölt fahéjjal,sütőporral elkevert lisztet.
Összekeverjük és utána a karamelles folyadékkal együtt összekeverjük.
20×30 cm-es vajjal kikent,kevés liszttel megszórt tepsibe öntjük és a vágott dióval megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben kb 45 percig vagyis tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt ,olvasztott csokit csurgatunk rá.
Dúsíthatjuk aszalt gyümölcsökkel is.
|
|
szilasi ilona írta 2 órája a(z) Irány a konyha. fórumtémában:
Boszorkány pogácsa. https://receptneked.hu/edes-...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
habos kókuszos szelet.