Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Módi- öltözködés-lakáskultúra
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, ...
Szeretettel fogadunk: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MÓDI-öltözködés-testápolás-lakáskultúra-gasztro vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vasárnapi süteményünket osztom meg.
Ez a sütemény maga a menyország.
Egy kis változtatatással a Szamóca oldalról sütöttem.
Nagyon finom,készítsétek el Ti is!
Csokis-gesztenyés vaníliás szelet
Hozzávalók a tésztához:
20 dkg jó minőségű étcsokoládé olvasztva
20 dkg vaj
2 db tojás
20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
20 ml rumaroma
10 dkg finomliszt
1 teáskanál sütőpor
2 dl habtejszín
A gesztenyekrémhez:
40 dkg gesztenyemassza
2 dl habtejszín
10 dkg porcukor
20 ml rumaroma
A vaníliás krémhez:
4 dl hideg tej
1 Aranka főzés nélküli vaníliás krémpor
A tetejére:
1 ek. csokoládé forgács
Elkészítése:
A vajat ,tojásokkal, a cukrokkal jó habosra keverjük elektromos keverőgéppel (Kb 10 perc )
Majd hozzá adjuk a az olvasztott,nem meleg csokoládét,a tejszínt és sütőporral elkevert lisztet is.
20×30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral.
A tészta masszát bele öntjük .
Eléggé folyékony.
Nem kell félni tőle,úgy 40 percig sütöttem 180 fokon.
De mindenkinek más a sütője,javaslom a tűpróbát.
Amikor jól megszilárdult,de még nem sült készre,a tetejét alufóliával takartam le.
A gesztenyés krém készítése:
A gesztenye masszát krumplinyomón áttörtem és a folyékony tejszínnel,cukorral,rumaromával habosra kevertem.
A vaníliáskrém készítése:
A hideg tejbe szórtam a pudingot és kézi habverővel besűrűsödésig vertem.2 perc.
A megsült tésztáról a sütőpapírt leválasszuk,a tésztát kihűtjük.
Először a gesztenyés krémet,majd a vaníliás krémet simítjuk rá.
A tetejére csokoládé forgácsot teszünk.
Pár szem kandírozott gyümölcs darabkákat is szórtam rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!